η ποίηση στην εποχή της

η ποίηση στην εποχή της



             Η ομάδα «ποίηση στην εποχή της εκποίησης» αποχαιρετά το χειμώνα στις 21 Μαρτίου, εαρινή ισημερία και παγκόσμια νύχτα της ποίησης, στις 9.00 μμ, στο θέατρο «ΕΜΠΡΟΣ».
Οι ποιητές σκηνοθετούν τον εαυτό τους, με ζητούμενο όχι μια ποίηση για την εποχή, αλλά την ποίηση στην εποχή της. Μια ομάδα ποιητών που κινούνται παράλληλα με τις αλλαγές στην Ελλάδα, απαγγέλλοντας με την φωνή του βλέμματός τους. Τα λόγια τους γίνονται εικόνες, μουσική, έκφραση, πρόταση.
Παρουσιάζουν οι ποιητές: Ιωάννα Αργυρίου, Ανδρέας Βατίστας, Στέλλα Βατίστα, Μαρία Γκόλια, Αλέξης Δάρας, Τζίμης Ευθυμίου, Γιώργος Καπετανάκος, Κώστας Κολημένος, Βασίλης Κυριάκης, Γιάννης Ντέλλας, Αντώνης Παπαδόπουλος, Θεοχάρης Παπαδόπουλος, Μαρία Παπανδρεοπούλου, Σελένα Προδρομίδου, Ανθούλα Ρεβύθη, Χάρης Σταμέλος, Didi Fadul.
Μαζί τους οι μουσικοί: Ανδρέας Βατίστας, Γιάννης Ντέλλας, Κωστής Τριανταφυλλάκης. Η ποιητική βραδιά θα είναι και μια πρώτη παρουσίαση της συλλογής «ποίηση στην εποχή της εκποίησης», που μόλις κυκλοφόρησε. Η βραδιά στη συνέχεια θα είναι ανοικτή και σε άλλους ποιητές και ποιήτριες που θα ήθελαν να παρουσιάσουν ποιήματά τους.
Είσοδος Ελεύθερη         

Πέμπτη 21 Μάρτη 2013, στις 21.00
Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ''ΕΜΠΡΟΣ''    
Ρήγα Παλαμήδη 2,
Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ekpoiisi@yahoo.gr

ποίηση στην εποχή της εκποίησης

ποίηση στην εποχή της εκποίησης