η ποίηση στην εποχή της

η ποίηση στην εποχή της

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, 21 Μαρτίου 2011

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, 21 Μαρτίου 2011,

στις 9.30 μμ στο Ίδρυμα Κακογιάννη, Πειραιώς 206.


Στα πλαίσια της έκθεσης "Εικονοποίηση", που οργανώνει ο "Ορίζοντας γεγονότων" σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή ποιητική εκδήλωση με τίτλο "Ποίηση στην εποχή της εκποίησης".

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ποιητή Ανδρέα Παγουλάτου.


Η βραδιά θα ξεκινήσει με την παρουσίαση ενός μονόπρακτου - σύνθεσης ποιημάτων της Μαρίας Πολυδούρη. Σκηνοθεσία-σύνθεση: Φαίη Τζανετοπούλου. Φωτισμός: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Ερμηνεία:Αγγελίτα Τσούγκου. Ενδυματολόγος: Ηλιοστάλαχτη Βαβούλη. Ακούγεται η φωνή του Δημοσθένη Παπαδόπουλου.


Στη συνέχεια πρόσφατα ποιήματά τους θα διαβάσουν οι ποιητές: Βασίλης Κυριάκης, Γιώργος Καπετανάκος, Ιωάννα Αργυρίου, Αλέξανδρος Μιστριώτης, Νίκος Τερζής, Τζίμης Ευθυμίου, Ελίζα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Ζιόβας, Αλέξης Δάρας, Ευτυχία Παναγιώτου, Γιώργος Τσίγκας, Βασίλης Παχουνδάκης, Θόδωρος Πάσχος, Σωκράτης Παπαγεωργίου, Αντώνης Χατζηθωμάς, Ανδρέας Βατίστας, Χρίστος Ξένος, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Κρεμμύδας, Μαρία Παπανδρεοπούλου, Γιώργος Γότης, Μαρία Γκόλια, Γιώργος Πέππας.

Περφόρμανς: Έρη Κουρτέλλη


Παρουσιάζει η ηθοποιός και ποιήτρια Έλενα Προδρομίδου.


Είσοδος Ελεύθερη


Η βραδιά είναι ανοικτή και σε άλλους ποιητές και ποιήτριες που θα ήθελαν να παρουσιάσουν ποιήματά τους, σε συνεννόηση με την ομάδα "ποίηση στην εποχή της εκποίησης" που οργανώνει τη βραδιά, στο ιστολόγιο:

http://ekpoiisi.blogspot.com/

ή στη διεύθυνση: ekpoiisi@yahoo.gr


21 Μαρτίου,στις 9.30 μμ στο Ίδρυμα Κακογιάννη, Πειραιώς 206


http://orizontasgegonotwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ekpoiisi@yahoo.gr

ποίηση στην εποχή της εκποίησης

ποίηση στην εποχή της εκποίησης