η ποίηση στην εποχή της

η ποίηση στην εποχή της

ΟυτΟΠοιηΤΙκή ΒραΔιά

Αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη (έως τις 5 Φεβρουαρίου) η έκθεση «Ουτοπία» που διοργανώνει ο «Ορίζοντας Γεγονότων», στην Κεραμεικού 88 στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.Ένα συμμετοχικό project 30 και πλέον καλλιτεχνών,επιμελητών και θεωρητικώνπου διερευνούν και προσεγγίζουν την έννοια της ουτοπίας μέσα από μια πληθώρα καλλιτεχνικών μέσων.
Στα πλαίσια της έκθεσης, την Τετάρτη 25/1/2012, η ομάδα "Ποίηση στην εποχή της εκποίησης" οργανώνει απόβαση ποιητών για τη χάραξη και κατασκευή του δρόμου προς την Ουτοπία. Οι ποιητές με τον λόγο τους και την παρουσία τους θα περπατήσουν στις θολές γραμμές των οριζόντων σβήνοντάς τες, ώστε να δούμε την Ουτοπία σαν αποτέλεσμα της απόσταξης (και όχι των απόνερων) του Ιδανικού. Η ποιητική αυτοσχεδιαστική βραδιά θα γίνει την Τετάρτη 25/1/2012 στην Κεραμεικού 88 και ώρα 20.00.
Συμμετέχουν οι: Νίκη Ανδρικοπούλου, Ιωάννα Αργυρίου, Ανδρέας Βατίστας, Στέλλα Βατίστα, Μαρία Γκόλια, Αλέξης Δάρας, Ελίζα Διαμαντοπούλου, Τζίμης Ευθυμίου, Γιώργος Καπετανάκος, Βασίλης Κυριάκης, Αλέξανδρος Μιστριώτης, Χρίστος Ξένος, Ευτυχία Παναγιώτου, Μαρία Παπανδρεοπούλου, Θόδωρος Πάσχος, Βασίλης Παχουνδάκης, Σελένα Προδρομίδου, Ανθούλα Ρεβύθη, Χάρης Σταμέλος, Νίκος Τερζής, Γιώργος Τσίγκας, Didi Fadul και βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ekpoiisi@yahoo.gr

ποίηση στην εποχή της εκποίησης

ποίηση στην εποχή της εκποίησης